Conference League

Ελ Καντουρί: «Αφήσαμε ανοιχτή τη ρεβάνς»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες για πρόκριση μετά το 1-2 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» τόνισε ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί επί της Μαρσέιγ στην Τούμπα, πως μπήκε για να βοηθήσει επιθετικά και ανασταλτικά τον «Δικέφαλο» και πως κάθε ήττα είναι άσχημη.

Αναλυτικά: «Αυτό που έχει σημασία είναι το γκολ για την ομάδα, θέλαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι ανοιχτό, ενόψει επαναληπτικού, θεωρώ ότι δεν είναι κακό το αποτέλεσμα, τα πράγματα στην Τούμπα θα είναι αλλιώς».

-Τι οδηγίες πήρε κατά την είσοδό του στο ματς: «Οι εντολές που είχα ήταν να βοηθήσω τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, καθώς στο πρώτο μέρος είχαμε χώρους, αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε διαφορετικά και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με την ευκαιρία του Άκπομ».

-Αν είναι «γλυκιά» η σημερινή ήττα: «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν χάνεις, αλλά, όπως είπα και νωρίτερα, ο επαναληπτικός είναι ανοιχτός, ώστε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x